QUÈ PODEM FER PER A TU?

DISSENY WEB

15/05/2017

La teva primera imatge és la que compta

La teva web és el primer impacte, la primera impressió que rebran els teus clients potencials. És la teva targeta de presentació.  És el centre de la teva estratègia online, i l’ànima de la teva personalitat digital. Per això, és important que sigui atractiva, fàcil de fer servir, fiable i que no comenci a ensorrar-se al primer problema. Tot això, evidentment, parlant el teu mateix idioma, i expressant els valors de la teva marca. 

A Snik Comunicación sabem que la creació d’una pàgina web és un projecte clau que cal treballar des de les diferents especialitats que l’integren: 

  • Enfocament estratègic: Com comunicaràs la teva marca a Internet? Què faràs per diferenciar-te de la competència?
  • Arquitectura de navegació i continguts, per oferir un accés clar i fàcil a la informació. Àgil, ràpid, intuïtiu.
  • Disseny únic i personalitzat, amb enfocament a mobile first, és a dir, al mòbil com a rei dels dispositius per accedir a internet, amb més d’un 80% d’usuaris que naveguen preferentment amb el mòbil segons el sector. I amb un aire nou i diferent, únic i especial, a anys llum de les típiques plantilles que tot el món utilitza. A Snik et fem sentir especial, perquè tu ho ets.
  • Comunicació amb un to i personalitat de marca. Per això redactem els teus textos amb tècniques publicitàries que ajudin a atreure l’atenció de l’usuari. Però també atraiem els robots de cercadors com Google treballant els continguts amb un enfocament SEO natural per posicionar des de la seva publicació.
  • Programació ràpida i eficient, que superi els estàndards i requisits de velocitat de Google, que també afecten al posicionament.

 

Disseny web a WrodPress, Joomla, i a mida 

A Snik creem des de webs corporatives fins a botigues online, passant per catàlegs online, landings d’aterratge de campanyes i promocions... Treballem amb les principals plataformes del mercat: des de webs a mida amb gestors de contingut d’alta seguretat, a projectes de codi obert amb WordPress, Joomla, i sistemes d’ecommerce com WooCommerce i Prestashop. 
 

La importància del manteniment web 

Al nostre acompanyament continu al client, el manteniment tècnic i de continguts és una part essencial. Perquè una web atractiva i eficient en el moment de l’entrega, pot ser una font de problemes a la primera desactualització o ciberatac. Des d’Snik ens encarreguem que tot continuï funcionant com la seda, a més d’aplicar totes les millores possibles al teu projecte. 
 

T’ajudem a posar en marxa la teva nova pàgina web? Contacta’ns i dona el salt a Internet, destaca per damunt de la teva competència.

 

 

 

Digue'ns que necessites

Nom:

Email:

Teléfon:

¿Vols dir-nos alguna cosa?

 Accepto les condicions legals d'aquest web

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual serà responsable Snik Estudio SLU. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol•licitud, sempre d’acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicarà a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol•liciti la seva cancel•lació. En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si procedeix, a la limitació i/o cancel•lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades persones a Snik Comunicacion (Snik Estudio SLU) carrer del tennis 11 baixos, 43883 Roda de Berà (Tarragona), o mitjançant un email a hola@snikcomunicacion.es.